Verschillende soorten vloeren

Verschillende soorten vloeren

21 mei 2019 Uit Door renovatiereparatie

Als je genoeg hebt gekregen van jouw huis, kun je verhuizen. Een veel goedkopere optie is om te verbouwen! Met een paar kleine aanpassingen kun je er voor zorgen dat het huis een hele andere uitstraling krijgt waardoor je weer met een frisse blik naar jouw huis kunt kijken. Een goed begin van deze aanpassingen is een nieuwe vloer. In dit blog onderstreep ik een aantal soorten vloeren, wat de voordelen hier van zijn en waar je deze voor een mooie prijs kunt krijgen!

Siergrindvloer

Bij een siergrindvloer wordt de warmte van het tapijt gecombineerd met de degelijkheid van een stenen vloer. Dit wordt ook wel een ‘steentapijt’ genoemd. Dit is een naadloze vloer die bestaat uit kleine ronde of platte steentjes die gebonden worden met een onoplosbare epoxyhars. Dit type vloer past bij elk soort interieur en is in veel verschillende kleuren te verkrijgen. Daarnaast kun je er zelfs een motief in laten aanbrengen! Voor de beste siergrindvloeren ga je naar Epoxy Vloeren EU.

Marmertapijt

Een marmertapijt is hetzelfde idee als een siergrindvloer. Een marmertapijt is een vloer van kunststof die wordt ingegoten met stukjes marmer. De vloer lijkt vervolgens op een echte marmeren vloer maar een marmertapijt is veel goedkoper dan een echte marmeren vloer! Deze soort vloer houdt ook extra warmte vast. Bij Epoxy Vloeren EU weten ze alles over marmertapijten!

PVC vloer

De PVC vloer heeft de afgelopen jaren zijn opmars zeker gemaakt. PVC is een soort vinyl maar het is vele malen sterker, zwaarder en over het algemeen beter dan vinyl. Deze soort vloer is erg duurzaam en gaat dus zeer lang mee. Ook deze vloer is in vele soorten te verkrijgen en past dus bij elk soort interieur. Een PVC vloer kun je verkrijgen bij VH Vloeren!

Renoveren

Het is natuurlijk een hele klus om een nieuwe vloer in de woning te leggen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om de huidige vloer een onderhoudsbeurt te geven zodat hij er weer als nieuw uit ziet! Bij ReKa Vloer weten ze alles over het onderhoud van vloeren en de reiniging daarvan. Het onderhouden van een vloer kost weinig moeite! Ook tapijt kan een behandeling ondergaan waardoor het weer een frisse uitstraling krijgt. Op deze manier kun je veel geld besparen aan het opfrissen van de vloer en geeft jouw woning toch weer een heel ander beeld!